Hi, ik ben Danique,

Wat leuk dat je op mijn site terrecht bent gekomen. Mijn naam is Danique Heijdens, en ik ben trotse eigenaar van het merk peek-a-beau.

Peek-a-beau is vernoemt naar mijn dochter Beaudine. In 2020 is dit begonnen als een hobby, en uitgelopen naar een prachtig bedrijf, waar ik elke dag met veel plezier aan werk.

Alle producten die je bij mij ziet, zijn handgemaakt door mijzelf, of èèn van mijn peek-a-beau toppers! Met veel liefde ben ik altijd opzoek naar de leukste stoffen, de meest unieke ontwerpen, en kwalitatief de beste materialen.

Inmiddels kan ik vertellen dat mijn merk al in meer dan 250 webshops, of winkels te vinden is. En dat maakt me meer dan trots.

Liefs, Danique

I love talk about..

hairfashion          |          creativity          |           wholesale          |          opportunities

My journey

YEAR BY YEAR

2020

Het begin van Peek-a-Beau. Toen nog onder een andere naam, en misschien wel het meest op vallende; zonder haaraccessoires! Ik werkte toen nog als apenverzorger. En in deze periode heb ik meerdere miskramen gehad; ik zocht naar een creatieve uitlaatklep, en vond het heel fijn om nog met “babyprul” bezig te zijn. Halverwege 2020 werd ik zwanger van Beaudine. Zodra we wisten dat ze een meisje was, werd de hobby haarspeldjes maken al snel opgepakt.

2021

De hobby was nog in vollegang. En inmiddels was ik aan het dromen of ik dit niet kon uitbreiden, om meer bij Beaudine te zijn. De stap was gemaakt, en de inschrijving bij de KvK maakte het officieel; peek-a-beau was nu een echt bedrijf. In dit eerste jaar veel zoekende naar mijn eigen unieke stijl.
In dit jaar lag peek-a-beau bij de aller eerste winkel; ziezo kidscorner in Harderwijk. Ik had de smaak te pakken, en begon mij te richten op de groothandel.

2022

Het inschrijven bij verschillende platforms maakte het echt; peek-a-beau sloeg aan, en al snel had ik veel webshops en winkels die mijn merk wouden verkopen. Het begon in Nederland, dit breiden al snel uit naar de rest van Europa, en aan het einde van het jaar mocht ik zelfs Amerika als verkopend land toevoegen aan mijn verkooppunten

2023

Wat een mega groei is er geweest! Het groeide boven mijn hoofd, dit was het jaar dat er uren te weinig in een dag zaten. Avonden en nachten door werken, veel helpende handen, en de orders bleven door lopen. Onwijs dankbaar, maar dit moet anders dacht ik! Ik heb geïnvesteerd in een goed stans apparaat, en kan nu veel meer werk tegelijkertijd doen. Dit was een onwijs leerzaam jaar.

2024

Dit jaar staat in het teken van nog meer groeien, ontwikkelen, en stappen durven zetten. Ik heb dit jaar mijn eerste, grote beurzen! Je kunt me vinden op het huisjeboompjebaby event, en we gaan als groothandel naar de trademart in Brussel. Spannend! Ook is dit het jaar dat ik een paar vaste handen erbij krijg; mijn moeder komt vanaf nu een vaste dag mij ondersteunen!
Tot nu toe heeft de focus 3 jaar lang op de groothandel gelegen, dit wil ik meer gaan uitbreiden en ook de particulier meer opzoeken!

…and the story continues…